29 januari 2009

Bilder och reportage från Öppet hus

Här följer Eleonor Bromans (från mediebyrån Little Big Fish) reportage från Öppet hus-kvällen på Sinclair. Det är även hon som har tagit de fina bilderna!

Reportage från Öppet hus på Sinclair 27/1 !
Under tisdagskvällen var Ungdomsrådet på plats på Sinclair tillsammans med demokratiutvecklare och projektledare för Udda-Valet då det var Öppet Hus på skolan. Kvällen var arrangerad för att ungdomar skulle kunna besöka lokalen och få svar på frågor och växla tankar och idéer kring projektet.

De hittills inskickade förslagen från barn och ungdomar i kommunen diskuterades med stort intresse. Två sjundeklassare från Västerskolan kom på besök för att dela med sig av en idé om en festival de ville förverkliga i Uddevalla. Frida Lindgren och Yvonne Nyman från Ungdomsrådet blev mycket insatta i förslaget och kom med tips och råd om hur man bland annat lockar till sig en stor publik. Tjänstemän från kommunens olika förvaltningar var också där och svarade på frågor. Erfarenheter utbyttes och planer smiddes. Alla var mycket entusiastiska och engagerade i alla frågor som rörde projektet.

Trevlig stämning med levande ljus, soft musik och fika; en lyckad och uppskattad kväll av såväl projektansvariga som fantasifulla elever.

Av: Eleonor Broman
Little Big Fish




Fika, frågor och planer som smeds. En väldigt lyckad kväll!





Yvonne och Viktor från Ungdomsrådet
Valentina från Ungdomsrådet hade massor av tips och råd


Två tjejer med bra idéer!


Frida från Ungdomsrådet



Foto: Eleonor Broman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar